אודות
מצוינות בלחם. זוהי תמצית האפייה שלנו.
כמו נגן המפיק מנגינה הנוגעת ללב באמצעות חליל שהוא בסך הכל מקל עץ מחורר,
אופה שמפיק לחם מחמצת מעולה באמצעות קמח, מים ומלח בלבד, ללא שמרים, הוא אמן.
ההתפחה של עיסת לחם באמצעות מחמצת בלבד (שמרי בר) איטית במיוחד, ואורכת כ 26 שעות. במהלך התפיחה האיטית מתפתחים בעיסה תהליכים טבעיים אשר נותנים ללחם את טעמו המיוחד.
טעם של לחם אמיתי.
התפיחה האיטית הופכת את הלחם למאכל בריא מאד לגופנו (קראו עוד בהרחבה באתר זה על
היתרונות הבריאותיים הרבים של לחם מחמצת לגופנו) .
לחם פיינגולד הוא לחם מחמצת אמיתי. טעים ובריא. הדבר האמיתי. ללא פשרות. בלי לעגל פינות.
אנו מייצרים גם בגטים צרפתיים קלאסיים , בייגלים אמריקאים קלאסיים, עוגות שמרים איכותיות
עוגיות ועוד.
את כל הטוב הזה ניתן לרכוש בחנות המפעל בתלפיות, בחנות המאפייה החדשה ברחוב פארן 7 במרכז המסחרי ברמת אשכול ירושלים , בקניון רמות בימי שישי בלבד ובגרין גוד פוד בשכונת שערי חסד בירושלים
ניתן גם לבצע רכישת לחמים ומוצרים אחרים אונליין עם משלוח עד הבית.